2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Hırsızlık şebekesine darbe

Samsun'da çok sayıda evden hırsızlık yaptıkları iddia edilen çete üyesi 6 kişi gözaltına alınırken, 1 kişinin cezaevinde bulunduğu, 2 kişinin ise arandığı bildirildi.


Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri, düzenlenen operasyonla bir hırsızlık çetesini daha çökertti. Yapılan operasyonda, 9 ayrı evden içinde para ve ziynet eşyası bulunan 2 adet çelik kasa, ziynet eşyası, para ve bilgisayar ile park halindeki bir kamyonun deposundan mazot çaldıkları iddia edilen 21 sabıkası bulunan Ali Ç. (33), 5 sabıkası bulunan Serdar S.(27), 7 sabıkası bulunan Hakan T. (23), 6 sabıkası bulunan Erol G. (25), 2 sabıkası bulunan Fatih Ç. (26) ile BehçetT. (25) gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslarla birlikte bir evden çalınan ve içindeki 150 bin TL değerinde altın ve parayı alarak boş araziye attıkları çelik kasa, 1 adet dizüstü bilgisayar, 2 adet kuru sıkı tabanca ve çeşitli ziynet eşyaları ele geçirildi.


Şebeke üyesi oldukları iddia edilen 2 kişi aranırken, şebeke üyesi Muhittin A.'nın (40) bir süre önce mazot çalmaktan tutuklandığı ve halen Samsun Kapalı Cezaevi'nde bulunduğu öğrenildi. Gözaltına alınan zanlıların sorgulanmaları devam ediyor.

iha
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2009 Pazartesi 19:19:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?