2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

'Hizmet için yola çıktık'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Atalay, Samsun'a hizmet etmek, saydam bir şekilde yönetmek için yola çıktıklarını söyledi.


Esnaf ziyaretlerinde bölge esnafının ve vatandaşların sevgi gösterileri ile karşılanan Mehmet Atalay, 'biz yaptık oldu' anlayışının yıkılması gerektiğine vurgu yaparak Samsun'un temel sorunlarından birinin yönetime ve çözümlere vatandaşların yeterince katılmamasından kaynaklandığını işaret etti.


Seçim çalışmaları sırasında her kapıyı çalarak insanlarla birebir görüştüğünü, Samsunluların mutsuzluk, umutsuzluk içinde kıvrandığını dile getiren CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Atalay, "Samsunlular da 29 Mart'ta kapıyı aralamalı, dürüstlüğü, saydamlığı, bilimselliği ve ortak aklı aramalıdır. Bunları Samsun'un yakasından düşürün. Biz bunun sözünü veriyoruz. Yaşadığımız alanların sorumluluğunu buradaki esnafımız bizlerden daha iyi bilmekte. Bu nedenle sorunları bizimle paylaşarak beraber çözüme kavuşturmayı amaçlıyoruz. Sizleri şehrin sakini değil, sahibi yapmayı amaçlıyoruz. Biz buna inanıyoruz, sizlerin de canı gönülden inanmanızı istiyoruz. Bizi bu yolda yalnız bırakmayacağınıza inanıyoruz" dedi.
 

İha
Yayın Tarihi : 13 Mart 2009 Cuma 15:57:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?