2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Hocaoğlu güven tazeledi

AK Parti Canik İlçe Başkanlığı 1. Olağan Kongresi'nde yeniden aday olan Av.Yılmaz Hocaoğlu güven tazeleyerek tekrar başkan seçildi.


Canik Belediyesi Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi'nde yapılan AK Parti Canik İlçe Başkanlığı 1. Olağan Kongresi'ne tek aday ve mevcut başkan Yılmaz Hocaoğlu ile başkanlık seçimine gidildi.
425 delegenin tamamının oyunu alan Yılmaz Hocaoğlu yeniden başkan seçildi.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan'ın divan başkanlığında gerçekleştirilen seçimlerde konuşma yapan Yılmaz Hocaoğlu, 12 Ağustos 2008 tarihinde genel merkezce yeni ilçelerine parti başkanı olarak görevlendirildiğini söyledi.


Bu anlamlı göreve layık görenlere sonsuz teşekkür eden Hocaoğlu, "Göreve gelmelerinden sonra tüm Canikliler'e hitap edecek ve sorunlara çözüm üretecek yönetim oluşturduk. Çalışmalarımız kapsamında Canik halkımıza daha iyi hizmet verebilmek adına 4 kattan oluşan ve teknolojik imkanları barındıran ilçe binamızı yaptık. Bizler AK Parti çatısı altında siyaset yapıyoruz" dedi.
Halkın derdini en iyi şekilde dinlediklerini belirten AK Parti İl Başkanı Ali Akyüz, halkın derdini dert bilip, sevincini paylaşarak çalışmaların devam edileceğini vurguladı.


Av.Yılmaz Hocaoğlu başkanlığında yeni yönetim şu isimlerden oluştu:"Ahmet Haşim Baki, Ali Ülker, Ayhan Sekban, Aynur Dağdemir, Beyhan Özer, Burhan Ekiz, Coşkun Yurttaş, Erkut Çelebi, Ercan Eler, Fahrettin Örün, Fatih Öztürk, Halil Efe, Hamza Kaya, Hasan Aslantürk, Hüseyin Tuncer, Mehmet Emin Uzun, Mustafa Yakut, Mustafa Yüksel, Neslihan Yılmaz, Ömer Kaya, Sedat Zehir, Sevil Korkmaz Memiş, Ümit Sarıoğlu ve Yılmaz Aydın".

iha
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2009 Pazar 16:55:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?