3
Mayıs
2024
Cuma
SAMSUN

Hürrem yüzükleri yok satıyor

HÜRREM SULTAN YÜZÜKLERİ YOK SATIYOR

Kanuni Sultan Süleyman dönemini anlattığı belirtilen ve tepki çeken "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde Hürrem Sultan'ın taktığı yeşil taşlı "Hürrem yüzüğü" bayanların yeni gözdesi oldu.

Birçok kesim tarafından filmde Kanuni'nin devlet işlerindeki becerisi ve kazandığı zaferlerden çok haremin gündeme getirilmesine tepkiler sürerken, dizide Hürrem Sultan'ı canlandıran Meryem Uzerli'nin taktığı yüzük bayanların yeni tutkusu oldu.

Dizide gerçek pırlata ve zümrüt kullanırken, ekonomik tasarımı olan atomize edilmiş zirkan ve ceyt taşından yapılan yüzükler yok satıyor.

Filmin gündeme gelmesinin ardından yaşanan birçok tartışmanın ardından, bu seferde dizi takılarla ön plana çıktı. İzmir ve İstanbul'da özel tasarlanan yeşil taşlı yüzükler, vitrinlerde, afişlerle birlikte satışa sunuldu.

Samsun'da vatandaşlar televizyonda gördükleri 'Hürrem' yüzüklerinin satışa sunulmasıyla, kendi takı koleksiyonlarına eklemeye başladılar. 110 ila 135 TL arasında değişen takılara ek olarak ayrıca kolye ve küpeler de satışa sunulmaya başlandı. Deniz Gümüş Sorumlusu Yağmur Usluer, yaklaşık 10 gündür piyasada olan yüzüklerin yoğun talep gördüğünü, ürünlerin gelmesinin ardından tükendiğini, yeni siparişler verdiklerini kaydetti.

HÜRREM SULTAN YÜZÜKLERİ YOK SATIYOR
HÜRREM SULTAN YÜZÜKLERİ YOK SATIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2011 Salı 16:35:00
Güncelleme :8 Şubat 2011 Salı 16:45:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?