2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Hüseyin Cimşir'in kardeşi bayi açtı

Trabzonsporlu futbolcu Hüseyin Çimşir'in kardeşi Erhan Çimşir, Samsun'da otomobil bayii açtı.

Açılışa AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç, Çimşir ailesi ve çok sayıda Honda kullanıcısı katıldı.

Trabzonspor'un kaptanı Hüseyin Çimşir'in kardeşi Erhan Çimşir, burada yaptığı konuşmada, Trabzon'dan sonra Karadeniz'in en kalabalık kenti olan Samsun'da ikinci bayiliklerini açtıklarını ve 35 kişiye iş istihdamını sağlayacaklarını söyleyerek, "Burada birinci ve ikinci el satış, servis, sigorta hizmetlerini vereceğiz. İlkemiz mutlu çalışan ve mutlu müşteri olacaktır" dedi.

AK PARti Samsun Milletvekili Suat Kılıç da, Samsun'un kuzeyin İstanbul'u olduğunu ve Çimşir ailesinin Trabzon'dan sonra Samsun'da da Honda bayiliği açmasının Samsun'u onurlandırdığını belirtti. Kılıç, "Samsun'a gelen hiç kimse bu zamana kadar geri çevrilmemiştir. Samsun artık göç veren değil, göç alan bir şehirdir. Samsun'daki otomotiv bayileri aralarındaki rekabette el ele vererek çalışmaktadır. Şu anda açılışa katılan otomotiv sektöründeki patronlar Asal Otomotiv Recep Asal, Özön Otomotiv Ruhin Özön, Toyota Mehmet Albayrak'ın Honda Çim-Art'ı nasıl kucakladıklarına sizler de şahit oluyorsunuz. Samsun için hayırlı ve uğurlu olsun. Çimşir ailesi Samsunumuza hoş geldiniz diyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç ve Çimşir ailesi tarafından Honda Çim-Art bayiliğinin açılışı gerçekleştirildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2009 Cumartesi 19:19:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?