6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Hüseyinmescit'e 1,5 milyon YTL hibe

Samsun'un Terme ilçesine bağlı Hüseyinmescit Belediyesi'ne İller Bankası tarafından 1.5 milyon YTL'nin hibe olarak verildiği bildirildi.


AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç, Hüseyinmescid Belediye Başkanı Hüseyin Alemdar'ı makamında ziyaret etti. Terme Belediye Başkanı Ahmet Yirmibeşoğlu ve AK Parti Terme İlçe Başkanı Adem Erbay'ın hazır bulunduğu ziyarette açıklama yapan Milletvekili Kılıç, beldenin en önemli probleminin susuzluk olduğunu ve İller Bankası'nın Türkiye'de az sayıda beldeye kullandırdığı hibe krediden Hüseyinmescit beldesinin yaralandırıldığını söyledi.

Kılıç, "Hüseyinmescit beldemizin içme suyu kaynağından belde içindeki şebekesinin tamamlanmasına kadar projesinin yaklaşık maliyeti 1.5 milyon YTL'dir. Bu para İller Bankası tarafından Hüseyinmescit beldemize kullandırılarak tekrar geriye iadesi olmayacaktır. AK Parti iktidarı 'köylerimiz için yol ve susuz köy bırakmayacağız' derken, beldelerimizin de acil su ihtiyaçlarına cevap verebilmenin gayreti içerisinde olmuştur. Bütün beldelerimiz için bu hizmet seferberliği devam etmektedir. Bundan sonrada devam edecektir" dedi.


Hüseyinmescit Belediye Başkanı Hüseyin Alemdar ise beldelerine yapmış oldukları hizmetlerden dolayı Milletvekili Suat Kılıç'a teşekkür etti.

İha
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2008 Salı 13:47:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?