6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

İftar çadırında Kur'an okutuldu

İlkadım Belediyesi tarafından iftar çadırında Kadir Gecesi nedeniyle dünyaca ünlü hafızların katılımıyla Kur'an-ı Kerim okutuldu, dualar edildi.


Türkiye'nin en büyük ramazan organizasyonunda çadırı dolduran binlerce vatandaş, dünyaca ünlü hafızları dinledi. Her akşam 5 bin kişiye iftar verilen İlkadım Belediyesi İftar Çadırı'na teravih namazından sonra akın eden binlerce Samsunlu, dünyanın ve Türkiye'nin en güzel Kur'an-ı Kerim kıraat eden hafızlarını 2.5 saat boyunca dinleyerek unutamayacakları bir gece yaşadı. Kur'an ziyafeti, Mahmut Şevket Bayram, Afganlı İlyas Rezai, İranlı Ali Ramazani, Cihan Kodal ve Tasavvuf Müziği Sanatçısı ve Kur'an Okuma Dünya Birincisi Mustafa Özcan Güneşdoğdu tarafından verildi.

Geceye AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, Kurupelit Belediye Başkanı Turan Çakır, Samsunspor Kulüp Başkanı Fuat Köktaş, Borsan Şirketler Grubu Başkanı Adnan Ölmez, iftar yemeğinin ve gecenin sponsoru Albayrak Yapı İnşaat Malzemeleri ve Otomotiv Ticaret Ltd Şti. sahibi Ercan Albayrak ile binlerce vatandaş katıldı. İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, birlik ve beraberlik ayı olan ve paylaşmayı pekiştiren kutlu gecenin Samsunlulara, İslam alemine ve tüm insanlığa huzur ile barış getirmesini temenni ettiklerini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2008 Cumartesi 14:29:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?