2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

İftara giderken kazada öldüler

İstanbul'dan Samsun'daki akrabalarına iftar yemeğine giden ailenin içinde bulunduğu cip Samsun'da takla atıp karşı şeride geçince meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı

Kaza, Canik ilçesi Yeni Çevre Yolu üzeri Dereler köyü köprüsü üzerinde saat 16.30 sıralarında meydana geldi. İstanbul'dan Samsun'da bulunan akrabalarına iftar yemeğine giden ve özel bir firmada müdür olarak çalışan Teyfik Karamustafa (49) idaresindeki 34 STG 24 plakalı cip, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu yoldan çıkarak köprü korkulukları üzerinden karşı şeride geçip takla attı.

Kazada araç sürücüsü Teyfik Karamustafa ağır yaralı olarak kaldırıldığı Gazi Devlet Hastanesi'nde, eşi Ferihan Melike Karamustafa (52) ise araçtan yola fırlayarak olay yerinde hayatını kaybetti. Karamustafa ailesinin kızları Merve Karamustafa c(17) ise Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Teyfik Karamustafa'nın İstanbul'dan Trabzon'un of ilçesine bayram ziyaretine gitmek için yola çıktığı ve Samsun'da akrabalarına iftar yemeğine uğrayıp yoluna devam edeceği belirtildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor

iha
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2009 Perşembe 22:26:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?