6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

İHA'ya teşekkür plaketi

İlkadım Belediyesi, 'Ramazan Günleri' etkinlikleri kamuoyuna duyurmada sağladığı katkılardan dolayı İhlas Haber Ajansı (İHA) Samsun Bölge Müdürlüğü'ne teşekkür plaketi verdi.


'İlkadım Belediyesi 4. Geleneksel Ramazan Günleri' etkinliği Sahil Yolu Sevgi Park'ta 5 bin metrekare alan üzerine kurulan dev çadırda ramazan boyunca çeşitli etkinliklerle gerçekleştirilirken, Türkiye'de örnek çalışmalar arasında yer alan uygulamanın kamuoyuna duyurulmasında katkı sağlayan İHA, plakete layık görüldü.


İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, teşekkür amacıyla İHA Samsun Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen'i makamında ziyaret etti. '4. Geleneksel Ramazan Günleri'nin İHA tarafından habercilik kapsamında en iyi şekilde kamuoyuna duyurulduğunu ifade eden Erdoğan Tok, gösterilen ilgi ve katkının karşılığında bir plaket hazırlayarak teşekkür etmek istediklerini söyledi.
Etkinliklerini kamuoyuna duyuran diğer basın kuruluşlarını da ziyaret ettiklerini dile getiren Tok, "Yoğun bir ramazan programını ve bayramı geride bıraktık. Düzenlediğimiz etkinlikleri Samsun ve Türkiye kamuoyuna duyuran basın kuruluşlarını ziyaret ediyoruz. Ayrıca, geçen yıl yapmış olduğumuz 'İlkadım'dan Cumhuriyete Milli Mücadele Sempozyumu'nun kitabını çıkardık. Bu kitabı da basın mensuplarına takdim ediyoruz" dedi.


İhlas Haber Ajansı Samsun Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen ise İlkadım Belediyesi'nin yaptığı başarılı çalışmaları yakından takip ettiklerini, bundan sonraki çalışmalarında da kendilerine başarılar dilediklerini kaydetti.
Daha sonra, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, kurum adına plaketi ve sempozyum sonrası hazırlanan kitabı İHA Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen'e takdim etti.

iha
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2008 Salı 13:50:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?