6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

İl birincisi güreşçilere ödül

Samsun'un Vezirköprü Kaymakamı Erol Karaömeroğlu, Vezirköprü Anadolu Meslek Lisesi ve Endüstri Meslek Lisesi güreş takımı öğrencilerini makamında kabul etti.


Samsun'da, Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) düzenlediği okulları arası 17-18 yaş arası Serbest Güreş İl Birinciliği Turnuvası'nda birinci olan Endüstri Meslek Lisesi ve Anadolu Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili İbrahim Arslan, Şube Müdürü Selim Kurtoğlu ve beden eğitimi öğretmeni Yener Aksoy ile birlikte Kaymakam Karaömeroğlu'nu ziyaret etti.


Kaymakam Karaömeroğlu, “İlçemizi Samsun'da kürsüye çıkardığınız için teşekkür ederim. Bizler her zaman sizlere maddi ve manevi desteği vermeye hazırız. Daha çok çalışarak hedeflerinizi büyütün” dedi.


Ziyarette öğrencileri tebrik eden Karaömeroğlu, “Spor Kulüplerinden Olimpiyatlara Projesi” kapsamında ilçede kurulan okullardaki spor kulüplerinde bulunan 110 lisanslı sporcunun da az olduğunu belirterek, okullarda lisanslı sporcu öğrenci sayısının en az bine çıkarılması yolunda çalışmaların başlatılmasını istedi. Takım halinde serbest güreş müsabakalarında birinci olan öğrencilere Kaymakam Erol Karaömeroğlu tarafından çeşitli hediyeler verildi.


Turnuvada il birinciliğini elde eden Vezirköprü Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, 02-05 Aralık tarihleri arasında Kahramanmaraş'ta yapılacak olan 17-18 yaş Serbest Gurup Birinciliği müsabakalarında Samsun'u temsil edecekler.

İha
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2008 Pazartesi 18:21:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?