2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

İl meclisi üyelerine veda yemeği

Vali Dr. Recai Akyel, 5 yıllık hizmet süresini tamamlayan İl Genel Meclisi üyelerine veda yemeği verdi.

Köy Hizmetleri Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen yemeğin açılış konuşmasını İl Genel Meclisi’nin en kıdemli temsilci Bekir Coşkun yaptı. Coşkun'un konuşmasının ardından kürsüye gelen İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Elibol, 21. dönem İl Genel Meclis üyeleriyle önemli çalışmalara imza attıklarını kaydetti. Tarıma çok büyük önem vererek yatırım yaptıklarını ifade eden Başkan Elibol, "Son 5 yılda eğitim, sağlık, tarım, güvenlik yani ilimizin gelişmesi kalkınması için ne gerektiyse onları gerçekleştirmek için çalıştık. Bu çalışma süresi içerinde beraber çalıştığım tüm İl Genel Meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Aramızdan ayrılacak arkadaşlarımıza da yeni hayatlarında başarılar diliyorum'' dedi.

Vali Akyel ise İl Genel Meclisi üyeleri arasındaki güzel bağ ve arkadaşlığın Türkiye'ye örnek olması gerektiğini ifade ederek, "Önümüzdeki dönem mecliste olmayacak arkadaşlara yeni hayatlarında başarılar diliyorum. Her zaman valilik makamlarında bir hatırları olduklarını bilmelerini istiyorum" diye konuştu.

Vali Akyel'in konuşmasının ardından protokol üyeleri tarafından il genel meclis üyelerine hizmetlerinden dolayı teşekkür ve plaket takdim edildi. Yemeğe Vali Dr. Recai Akyel, Tokat Belediye Başkanı Doç. Dr. Adnan Çiçek, GOÜ Rektörü Prof. Dr. Zehra Seyfikli, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Elibol, 48.Piyade Alay Komutanı Piyade Albay Fahrettin Dörtkol, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Kurmay Albay Hüseyin Tosunlu, İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın, Cumhuriyet Savcısı Önder Kemal Sekücü, Abdulkadir Akın, İl Özel İdare Genel Sekreteri Muhlis Yeşilyurt, il genel meclis üyeleri, kurum müdürleri, sivil toplum örgüt temsilcileri ve davetli misafirler katıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 7 Mart 2009 Cumartesi 11:21:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?