2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

İl Özel İdare'den yüklü yardım

Samsunspor'a, İl Özel İdaresi'nden 250 bin lira para yardımı yapıldı.


Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş, takımın Antalya Mardan'da geçirdiği kampı ve son durumuyla ilgili bilgi verdi.

Nuri Asan Tesisleri'nde yaptığı basın açıklamasında Başkan Fuat Köktaş, takımın Antalya Mardan'da 2. yarı hazırlıklarına devam ettiğini, hazırlık döneminde yapılan maçlarda hem yeni futbolcuların denenmesi hem de futbolcuların kondisyonlarının düzeltilmesi noktasında çok olumlu geçtiğini söyledi. Köktaş, "Kampta futbolcularımızın moralleri yüksek seviyede ve teknik heyetimizin futbolcuların durumlarını görmesi açısından iyi bir kamp dönemi oluyor.

Samsunsporumuz en iyi şartlarda ve en iyi otellerde kamp çalışmalarını sürdürüyor. 16 Ocak'ta Antalya kampından ayrılacak olan takımımız 18 Ocak'ta Kayseri Erciyesspor ile yapacağımız 2. yarı ilk maçı için Kayseri'ye hareket edecek. 2. devrede inşallah 1. devrede yaşadığımız talihsizlikleri ve şansızlıklarımızı yaşamayarak takımımız koymuş olduğumuz hedefler doğrultusunda yoluna devam edecek" dedi.


Takımın ekonomik anlamdaki son durumuna değinen Fuat Köktaş, "Biz yöneticilerin üzerine düşen ekonomik desteği sağlamak adına çalışmalarımızı devam ediyor. Bugün Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nun bizlere daha önceden taahhüt etmiş olduğu İl Özel İdare'nin 250 bin lira miktarındaki para yardımı kesinleşmiş oldu. Bu vesileyle Valimiz Hasan Basri Güzeloğlu'na ve bu konuda emeği geçenlere teşekkür ederiz. Elde ettiğimiz paralarla futbolcularımıza kalan borçların bir kısmını da futbolcularımıza ödemiş şekilde 2. yarı maçlarına başlamış olacağız.

Samsunspor'un üzerindeki borç baskısı hala devam etmekte. Özellikle son hafta yaşadığımız KDV'lerimizin dahi hacze gitmesi, 2005, 2006 ve 2007 yılından kalan borçlardan, kestiğimiz faturalarımızdan doğan maliye tarafından haczedilmesi, ekonomik krizi de düşünürsek zorlamaya başladı. Bu durum üzerimize yeni bir borç daha ilave etmesi demek. Başlattığımız ve ara verdiğimiz 'Tabandan Tavana Kampanyası'nı haftaya tekrar devam ederek bu sıkıntıları aşmaya
çalışacağız" şeklinde konuştu.


Başkan Fuat Köktaş, 29 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili olarak da, "Önümüzde ki dönemde önemli bir süreç var. Yerel yönetimler için tekrar seçim süreci gündeme geliyor. Samsunspor olarak olayların taraflarıyla, başkanlarıyla, başkan adaylarıyla gerekli çalışmalarımız olacak.

Göreve gelecek yeni başkanlarımızdan neler beklediğimizi de sizlerin aracılığıyla kamuoyuyla paylaşacağız. Hangisinden cevap alırız veya almayız onları da sizlerle paylaşacağız. Samsunsporumuzun geleceği için gerekli bilgileri siz basın mensuplarına ileterek kamuoyunu aydınlatacağız" diyerek sözlerini tamamladı.

İha
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2009 Pazartesi 21:11:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?