5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

İl Özel İdaresi: Halk bize hesap sorsun

Samsun İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Arslan Karanfil, yaptıkları çalışmaları halkın denetlemesini istediklerini belirterek, "Kamu görevlisi olarak biz halkımıza hesap vermek istiyoruz" dedi. 

İl Özel İdaresi ve encümen çalışmalarının herkes tarafından bilinmesi gerektiğini kaydeden Karanfil, kendilerinin yapılan işlerin kıyaslanması için sürekli istatistik çalışması ve karşılaştırmalar yaptıklarını söyledi. Hazırladıkları raporları Samsun milletvekilleri dahil herkese gönderdiklerini dile getiren Karanfil, "Biz tüm yapılan çalışmaların bilgilerini internet sitemizde yayınlıyor, raporlar haline getiriyoruz. Geçmiş yıllara oranla karşılaştırmalar yapıyor, herkese duyurmaya çalışıyoruz. Burada Halkımızın bizi denetlemesini istiyoruz. Kamu görevlisi olarak biz halkımıza hesap vermek istiyoruz. Bize hesap sorsunlar" diye konuştu. 

İl Özel İdaresi binasında değişiklik yapılacağını ve özel sektör anlayışıyla girişe 'danışma' kuracaklarını ifade eden Karanfil, "Bir ay içerisinde oluşturmayı planladığımız projeyle binamıza gelen herkesi konusunda uzman danışmanlar karşılayacak. Hepsi tek tip kıyafet giyecek, iyi derecede bilgisayar bilecekler. İlk sözleri 'nasıl yardımcı olabilirim' olacak. Müracaata talebini iletecek, görüşmesi gereken kimse yardımcı olacak, sorunuyla ilgili o kişi yoksa bekleme salonunda çayını içecek. Böyle bir sistemi oluşturmak için çalışmalara başladık" şeklinde konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2006 Cumartesi 10:05:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?