2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

İl Özel İdaresi'ne yeni numara

Samsun İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Muzaffer Kayaoğlu, yeni telefon numaralarının 444 7 555 olarak değiştirildiğini belirterek, vatandaşların artık kendilerine daha rahat ulaşabileceğini söyledi.

İl Özel İdaresi'ne iletilmesi gereken sorunların Telekom İl Müdürlüğü'nden alınan 444 7 555 numaralı hatla daha kısa zamanda çözüleceğini dile getiren Kayaoğlu, Telekom ile yaptıkları bir haftalık çalışma sonucunda vatandaşa daha rahat hizmet sunabilecekleri bir iletişim hattı satın aldıklarını açıkladı.

444 7 555 no'lu hatla vatandaşların İl Özel İdaresi'ne daha kolay ulaşabileceğini belirten Muzaffer Kayaoğlu, "Özellikle kırsal alanda yaşayan vatandaşlarımız bu numarayı aradıklarında hiç beklemeden bize ulaşabilecek ve sorunlarını anlatabilecekler. Kışın kardan kapanan yollarda yaşanan ulaşım sıkıntısı bize daha çabuk ulaşacak ve böylece sorun en hızlı şekilde çözülebilecek. Ayrıca numaramızın kolay ezberlenebilir olması da vatandaşlar tarafından kullanılırlığını artıracaktır diye düşünüyoruz'' dedi.

444 7 555 numaralı hattın arandığında vatandaşın hiç beklemeden direkt santrale bağlanabileceğini kaydeden Kayaoğlu, hattın vatandaşlar tarafından aktif kullanılmasını istediklerini ifade etti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2009 Salı 13:18:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mkc IP: 81.213.81.xxx Tarih : 29.07.2009 00:12:13

evet sayın okur arkadaşlar..il özel idaresinin numarsının degişmesi neyi değiştirecek merak konusu bende..il özel idareye şahsende gitsen..kapıda sabah akşam yatsanda oradaki çalışanlardan torpilin yoksa nafile..sanki vatandaş ulaşamadığı içinmi bu zamana kadar arzu edilen hizmetleri alamamış?. bence boş bir il özel idare reklamı bu yazı..