5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

İlaçla uyutup tecavüz etti iddiası

Samsun'da 15 yaşındaki kız arkadaşını dayısı ile tanıştırma bahanesiyle arkadaşının evine götürüp ilaçla uyuttuktan sonra tecavüz ederek hamile bıraktığı iddia edilen genç, polis tarafından gözaltına alındı. 

Olay, Bahçelievler Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, E. İ. (19), kız arkadaşı 15 yaşındaki E.P.'yi, 2006 Mayıs ayında dayısı ile tanıştırma bahanesiyle arkadaşı M.Ç.'nin evine götürdü. Burada E.P.'nin yiyeceğine ilaç katarak uyuttuğu iddia edilen E. İ., kız arkadaşına tecavüz etti. Tecavüz olayının daha sonra tehditlerle devam ettiği E. İ.'nin E.P.'ye tehdit ederek para istediği ileri sürüldü. Tehditlerden korkan E.P.'nin, annesi A.P.'ye (38) ait 2 adet altın bilezik ile 400 YTL parayı E. İ.'ye verdiği öğrenildi.

Tecavüz olayın sonrası hamile kaldığı iddia edilen E.P., olayı annesine anlatınca, A.P., dün polise şikayette bulundu. Bir dolmuş hattında şoför olarak çalıştığı öğrenilen E. İ., Samsun Emniyet Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri tarafından akşam sahil yolunda yakalanarak Gazi Polis Merkezi'ne teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
iha
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2006 Salı 15:10:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?