6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

İlçe Başkanı'na ziyaret

AK Parti Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Suat Kılıç, yeni göreve gelen AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.


Milletvekili Suat Kılıç, 17 Eylül 2008 tarihinde gerçekleştirilen AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı seçiminde yeni göreve gelen Mehmet Köse ve yönetim kurulu üyelerine 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. İlçe Başkanlığı'nda gerçekleştirilen ziyarette Milletvekili Kılıç, partililerle sohbet ederek gazetecilerin sorularını cevapladı.

Suat Kılıç, ziyarette yaptığı konuşmada, "Çarşamba siyasi, ticari ve birçok uygulama aşamasındaki projesi ile bizleri yakından ilgilendiren önemli bir ilçemizdir. AK Parti Samsun'da enerjisinin büyük bir bölümünü Çarşamba'dan almaktadır. Geriye dönüp baktığımızda Çarşamba'nın akılda kalan hizmetlerinin ve önemli projelerin AK Parti iktidarı döneminde gerçekleşmiş olduğunu görüyoruz.

Bir zamanlar Türk köylüsü sabunu Menderes'in başbakanlığı döneminde tanıdıysa, Anadolu'nun köylerinde karasabanın yerini yine Menderes'in başbakanlığı döneminde traktör aldıysa, bu duble yollar, köprüler, toplu konutlar, Durusu grubundaki 27 köyümüzün içme suyuna kavuşmuş olması Genel Başkanımız Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın eseridir" diye konuştu.


29 Mart 2009 tarihinde gerçekleşecek yerel seçimler konusuna da değinen Kılıç, şunları kaydetti: "Önümüzde bizi bekleyen önemli bir yerel yönetimler seçimi var. Yaklaşık 180 gün sonra gerçekleşecek seçimlerin hazırlıklarına başladık. Bu konuda mevcut yerel yöneticilerimize önemli görevler düşüyor. Samsun genelinden beklediğimiz ilgi ve alakayı özellikle Çarşamba'dan fazlasıyla bulduğumuz kanaatindeyim."

İha
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2008 Pazartesi 16:28:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?