2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

İlhan'dan Demirtaş'a ziyaret

İl Emniyet Müdürü Mustafa İlhan, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ı makamında ziyaret etti.


İlkadım İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Ayan'ın eşlik ettiği ziyarette İl Emniyet Müdürü Mustafa İlhan, Başkan Necattin Demirtaş'ın başkanlık görevinin İlkadım ve Samsun için hayırlı olması dileğinde bulundu. İlkadım ilçesinin nüfus yoğunluğu itibariyle büyük bir kent konumuna yükseldiğini belirten İl Emniyet Müdürü Mustafa İlhan, artan nüfus yoğunluğu ile birlikte İlkadım'da asayiş sorunlarının çözümü ve güvenliği noktasında işbirliği ve dayanışma içersinde hareket edeceklerini söyledi.


Toplumsal huzurun sağlanması için güvenlik güçlerinin büyük bir özveri ile çalıştıklarını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, polislik mesleğinin diğer mesleklerden daha farklı ve fedakarlık gerektiren bir meslek olduğunun kaydetti.

Başkan Demirtaş, "Şehrin huzur ve güvenliğinin temini için gece-gündüz demeden çalışan polislerimiz, dirlik ve düzenin sürekli kılınması için büyük bir özveriyle adalet, eşitlik, sabır, hoşgörü ve nezaket çerçevesinde çalışmalarını sürdürmektedirler. Köklü geçmişi ile kendini devamlı yenileyerek gücünü kanunlardan, desteğini de halktan alan polisimiz, gerektiğinde canını hiçe sayarak görevini her zaman fedakarca ve başarıyla yapmaktadır" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2009 Çarşamba 12:06:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?