2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

İlhan'dan veda mesajı

Samsun İl Emniyet Müdürü Mustafa İlhan, "Daima daha ileri ölçüler içerisinde, hizmet üretme istek ve azmi başarının temel taşlarını teşkil etti" dedi


Aralık 2003 yılında Samsun İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Mustafa İlhan, 6 yıl görev süresinin ardından Emniyet Genel Müdürlüğü Yabancılar Hudut İltica Daire Başkanı olarak atandı. 02 Temmuz'da İl Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenecek törenin ardından İlhan Samsun'dan ayrılacak.


Görev süresinin dolması nedeniyle veda mesajı yayınlayan Mustafa İlhan, görev süresince tüm mesai arkadaşlarının görev alanları içerisinde adeta hizmet yarışı içerisinde olduklarını söyledi. Tüm çalışanların sevgi ve saygı anlayışı içerisinde kökleşen disiplin ile üstün insan, yurt ve bayrak sevgisiyle, kuvvetli bir birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde olduklarını belirten İlhan, daima daha ileri ölçüler içerisinde, hizmet üretme istek ve azminin meslektaşlarının başarılarının temel taşlarını teşkil ettiğini vurguladı.

İlhan, "Bu anlayış, Samsun polisinin vatandaşların kalbindeki yerini daha da kuvvetlendirmiştir. Samsun'da görev yapmaktan gurur duydum. Ben de artık bir Samsunluyum. Samsun kelimesi geçtiği zaman artık ben de dahil oluyorum" diye konuştu.
İlhan, yeni görevinin sorumluluğunun farkında olduğunu, daha önce aynı birimde görev aldığını da hatırlattı.

İha
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2009 Cuma 19:22:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?