2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

İlhan'dan veda ziyaretleri

Emniyet Genel Müdürlüğü Yabancılar Hudut İltica Daire Başkanlığı görevine atanan Samsun Emniyet Müdürü Mustafa İlhan, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar'a makamında veda ziyaretinde bulundu.
Emniyet Müdürlüğü Kararnamesi ile Emniyet Genel Müdürlüğü Yabancılar Hudut İltica Daire Başkanlığı görevine atanan Samsun Emniyet Müdürü Mustafa İlhan, beraberinde İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Yağmur ile birlikte Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar'ı ziyaret etti.
Devlet adına güzel hizmetler yapmaya çalıştıklarını kaydeden Emniyet Müdürü Mustafa İlhan, “İyi niyetle ve güzel duygularla devlet adına hizmet ettik. Eğer gittikten sonra arkamda hoş seda bıraktıysam ne mutlu bana. Daha önce 9 yıl söz konusu daire başkanlığında görev yaptım. Samsun'a 6 yıldır hizmet etmekten mutluluk duydum” dedi.
Emniyet Müdürü Mustafa İlhan'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Dündar, “Sayım müdürümüz Mustafa İlhan beye şehrimize olan katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Atandığı Emniyet Genel Müdürlüğü Yabancılar Hudut İltica Daire Başkanlığı görevinde de başarılar diliyoruz” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2009 Perşembe 09:41:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?