2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

İlhan'dan yarışmacılara destek

Bir televizyon kanalında yayınlanan "Genç Mikrofon" yarışmasında ilk 10'a girerek yarışmayı sürdüren Samsun İlkadım Güzel Sanatlar Anadolu Lisesi öğrencileri, Samsun İl Emniyet Müdürü Mustafa İlhan'ı makamında ziyaret etti.


İlkadım Güzel Sanatlar Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Bolgi, Müzik Bölüm Şefi Kadir Özal ve TRT'de “Genç Mikrofon” adı altında düzenlenen yarışmalara katılan öğrenciler, Samsun İl Emniyet Müdürü Mustafa İlhan'ı makamında ziyaret ederek destek istediler. Emniyet Müdürü Mustafa İlhan, TRT ile Milli Eğitim Bakanlığı'nın birlikte organize ettiği yarışmada gençlere başarılar diledi. Yarışmada Karadeniz'i teslim eden ve 170 okulun içinde ilk 10'a girerek finale doğru ilerleyen Samsunlu öğrencileri kutlayan Müdür İlhan, “Samsun Emniyet Teşkilatı olarak sizlerin yanınızdayız ve SMS ile sizlere destek vereceğiz" dedi.


Öğrenciler, her cumartesi akşamı TRT'de düzenlenen yarışmada Samsunluların kendilerine SMS ile destek vermesini istediler. Emniyet Müdürü İlhan, Polis Teşkilatı'nın 164. kuruluş yıldönümü anısına yaptırdıkları hediyeyi öğrencilere şans getirmesi temennisiyle verdi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2009 Perşembe 19:16:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?