2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

İlk adımda hedef oy rekoru

Gazi Belediye Başkanı ve AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Süleyman Kaldırım, "Halk bizi tanıyor, seviyor ve yola bizimle devam etmek istiyor. Bu sonucu 29 Mart seçimlerinde sandıklardan çıkan sonuçlarda da göreceğiz" dedi.


Gazi Park'ta düzenlenen kahvaltı, AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, Gazi Belediye Başkanı ve AK Parti İlkadım İlçe Belediye Başkan Adayı Süleyman Kaldırım ve AK Parti İlkadım İlçe Teşkilatı'nı buluşturdu. Gazi Belediyesi'nde son 5 yıla damgalarını vurduklarını söyleyen Başkan Kaldırım, aynı heyecan içerisinde kendilerini İlkadım ilçesinde hayata geçirmeyi planladıkları büyük projelere hazırladıklarını belirtti. Göreve geldikleri ilk günden itibaren durmaksızın çalıştıklarını ifade eden Başkan Kaldırım, "Çalışmalarımızı son dönemlere saklamadık. Projelerimizi seçim yatırımı olarak görmedik. Amacımız halkımıza en iyi hizmeti sunmaktı, sunduk. Şimdi önümüzde bir seçim süreci var. Bugüne kadar yaptıklarımız, bundan sonra yapacaklarımızın en büyük teminatıdır. Halk bizi tanıyor, seviyor ve yola bizimle devam etmek istiyor. Bu sonucu 29 Mart seçimlerinde sandıklardan çıkan sonuçlarda da göreceğiz" diye konuştu.
Yaklaşan yerel seçimler öncesi büyük bir rekora imza atmaya hazırlandıklarını söyleyen AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk ise hizmet sevdalısı AK kadroların görevlerine devam edeceklerini ve halka en iyi hizmeti sunmak için birbirleriyle yarışacaklarını söyledi. Ülke genelinde yaşanan olumlu gelişmelerin yerel yönetimlere de yansıdığını söyleyen Öztürk, "Hayatın her alanında önemli bir yer tutan ve her kesime en iyi hizmeti sunmak için mücadele eden AK Parti'nin, AK kadroları 29 Mart 2009 yerel seçimlerine de damgasını vuracaktır. Bu anlamda geride kalan 5 yıllık hizmet sürecini dolu dolu geçiren ve hayata geçirdiği projelerle Samsun'un ve Gazi beldesinin geleceğine yönelik çalışmalar yapan Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım'ın, aday olarak belirlendiği İlkadım ilçesinde seçimleri kazanacağından hatta büyük oy farkı sağlayacağından şüphe etmiyoruz. Halk hizmetleri, projeleri, yaklaşımları çok iyi biliyor, bunu sandıklara yansıtmak için 29 Mart Pazar gününü bekliyor" diye konuştu.


Teşkilat olarak seçimlere hazır olduklarını söyleyen AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz, 29 Mart 2009 yerel seçimlerinden farklı oy oranı ile çıkacaklarını ifade etti. Halkın her kesiminin kucaklaştığı bir parti olmanın avantajıyla, yerel yönetimlerdeki başarılı çalışmaların birleşmesi sonucunda aldıkları büyük desteğe dikkat çeken Başkan Kurnaz, "Şehrimizin gelişimi devam edecek. Halkın yakından tanıdığı, sevdiği, desteklediği bir isimin, Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım'ın seçimlerden yüksek oy oranıyla çıkacağından şüphemiz yok" şeklinde konuştu.
Daha sonra AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, Gazi Belediye Başkanı ve AK Parti İlkadım İlçe Belediye Başkan Adayı Süleyman Kaldırım ve AK Parti İlkadım İlçe Teşkilatı birlik ve beraberlik mesajı verdi.

iha
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2009 Cuma 14:52:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?