4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

İlk ziyaret Vali Güzeloğlu'na

İLK ZİYARET VALİ GÜZELOĞLU'NA

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) bünyesinde görevlendirme süreci yeni tamamlanan TSO İl Kadın Girişimciler Kurulu ve TSO İl Genç Girişimciler Kurulu üyeleri ilk ziyaretlerini Vali Hasan Basri Güzeloğlu'na yaptı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne (TOBB ) bağlı olarak Samsun TSO bünyesinde faaliyet gösterecek olan İl Kadın Girişimciler Kurulu ile İl Genç Girişimciler Kurulu'nun yeni yönetimleri, TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır ile birlikte Vali Hasan Basri Güzeloğlu'nu makamında ziyaret etti.

İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Yeşim Kıyıcı ve İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Kerem Tüfekçi, yapacakları çalışmalar ve projeleri hakkında Vali Hasan Basri Güzeloğlu'na bilgi verirken, TSO Başkanı Murzioğlu da kurulların yapısı hakkında bilgi verdi.

Ülke nüfusunun yarısını kadınların oluşturduğuna işaret ederek, kadınların özellikle karar mekanizmalarında yer alması gerektiğine vurgu yapan ve Türkiye'de genç nüfusun özellikle Avrupa ülkelerine oranla önemli ölçüde fazla olduğunu söyleyen Vali Güzeloğlu, "Ülkemiz bu anlamda çok şanslı. Çünkü genç bir nüfusa sahibiz. Globalleşen dünya düzeninde gençlerimize çok önemli görevler düşüyor. Gençlerimizi geleceğe iyi hazırlayıp, önlerini açtığımız takdirde ülkemizin yeni dünya düzeninde daha iyi ve farklı yerlerde olacağına inanıyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2010 Salı 16:49:00
Güncelleme :12 Ocak 2010 Salı 22:02:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?