6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

İlkadım 100 bin karanfil dağıtıyor

Samsun'un İlkadım Belediyesi rekor bir rakama ulaşarak il merkezinde 100 bin karanfil dağıtımına başladı.

2009 yılına az bir zaman kala İlkadım Belediyesi rekor düzeyde bir uygulamaya imza attı. Vatandaşların yeni yılını kutlamak için kolları sıvayan belediye büyük bir organizasyonla 100 bin karanfil siparişi verdi.

Karanfiller belediye personelleri tarafından tek tek hazırlandı ve dağıtıma sunuldu. 100 bin karanfili büyük bir emek harcayarak dağıtıma hazır hale getiren belediye çalışanları, daha sonra İlkadım Kültür Merkezi'nden 100 kişilik bayan dağıtım ekibi hareket geçti.

Araçlarla mahallere bırakılan bayanlar ellerinde çiçeklerle kapı kapı dolaşarak karanfil dağıttı. Çeşitli renklerdeki binlerce karanfil ev ve iş yerlerine ulaştırıldı, vatandaşların yeni yılı kutlandı. Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un kutlama mesajının da yer aldığı çiçekleri gören vatandaşlar ise teşekkür etti. Evde bulunamayan ev sahiplerinin çiçekleri ise kapılarına bırakıldı.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 100 bin adet karanfilin dağıtımına başlandığını ve yıl başı gününe kadar dağıtımı tamamlamayı planladıklarını kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2008 Pazartesi 16:53:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?