4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

İlkadım Beldesi'ne iktisatçı başkan

 Samsun'un İlkadım Beldesi'nde aldığı 16 bin 935 oyla en yakın rakibi Ahmet Okuyucu'ya 6 bin 376 oy fark atan AK Parti Belediye Başkan adayı Erdoğan Tok, Necmi Akkoyunlu'dan koltuğu devralacak.
Halkın büyük çoğunluğunun desteğini  kazanan İlkadım'ın yeni başkanı İktisatçı Erdoğan Tok, belediye hizmetinin en zor ve en ulvi görevlerden biri olduğuna dikkat çekerek, "İlkadım'ı şehrimizin en modern beldelerinden biri haline getireceğiz. Yol, kaldırım, altyapı, çöp toplama, park, bahçe, oyun alanları gibi belediyenin asli görevleri arasında bulunan hizmetleri yapmak zaten bizim görevimizdir. Biz sosyal belediyecilik anlayışı, bireyi merkez alan belediyecilik anlayışı ve sosyal yaşama göre belediyecilik anlayışını hakim kılmak için mücadele edeceğiz" dedi.
Sosyal belediyeciliğin, insanların sosyal ihtiyaçlarının gerektiği gibi karşılanmasının, hakkın da hak sahibine teslim edilmesini öncelikli kılan bir anlayış olduğunu belirten Tok, bireye yatırım yapan ve onun değerlerine saygı duyan, sosyal yapısını bozmadan kalitesini yükselten uygulamaları gerçekleştireceklerini ifade etti.
Belediyede israfa son vereceklerini ve bütün çalışanları kucaklayacaklarını da kaydeden Tok, başarının ekip ruhunda yattığını da sözlerine ekledi.
SAMSUN - İHA
Yayın Tarihi : 29 Mart 2004 Pazartesi 22:52:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
recep özkurt IP: 78.163.237.xxx Tarih : 25.08.2008 00:32:19

nie bu zamn kadar bişey yapmadın erdogan tok sene 2008 oldu hala mahalemize dogalgaz bile gelmedi