2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

İlkadım Belediye Meclisi toplandı

İlkadım Belediye Meclisi, 2009 yılı ocak ayı 2. birleşim toplantısını yaptı.


T oplam 8 maddelik gündem maddelerinin ele alındığı meclis toplantısında konuşan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım Belediye Meclisi'nin eleştiren, tartışan ve üreten bir belediye meclisi olduğunu ve meclisteki uyumlu, istikrarlı çalışmalardan ötürü mutlu olduğunu ifade etti. Yapılanları tasdik, eksikleri ise çözüm üretme noktasında eleştiren meclis üyelerine teşekkürlerini ileten Başkan Erdoğan Tok, "Her yerde örnek gösterdiğim bir birliktelik ve çalışma azmine sahip bir meclisimiz var" dedi.


Birlik ve beraberlik duygusuyla bir kentin tüm ihtiyaçlarını gözeten çalışmalara ağırlık verdiklerini söyleyen Başkan Erdoğan Tok, "Bizim faaliyete geçirdiğimiz hizmetlerimiz ve etkinliklerimiz Samsun geneline hitap etmektedir. Biz hizmetlerimizi insan önceliklerini tespit ederek yapıyoruz. Bir kentin acil çözülmesi gereken neyi varsa o çalışmaları hayata geçirmeye çalışıyoruz. Sosyal yaşam alanında halkımızın beklentisi ve ihtiyacı ne ise,o hizmeti yerine getiriyoruz.

Yalnızca günün ihtiyaçlarını değil gelecek nesiller içinde önemli yatırımlar yapıyoruz. Hayata geçirmiş olduğumuz projelerle vatandaşımızın sosyal yaşam alanını genişletiyoruz. Hizmetlerimizi ve geleceğe dönük projelerimizi belirliyoruz. Bununla birlikte görevi devraldığımız günden bugüne sivil toplum örgütlerimizi ziyaret ederek istişareler yapıyoruz. Önümüzdeki dönem içersinde Büyük İlkadım'la hazırladığımız projelerimizi, şehrin tüm mekanizmalarını, kanaat önderlerini, iş adamlarını, yatırımcılarını, tüm sivil toplum örgütlerimizi gezerek istişarelerde bulunuyoruz. Biz 'büyük İlkadım' için büyük düşünüyoruz" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2009 Çarşamba 15:35:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?