6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

İlkadım sokaklarına parke taş

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, seçime beş kala hizmet yapmaya, göz boyamaya kalkışmadıklarını belirterek, İlkadım'ın geleceğine yönelik adımlarını sürdüreceklerini söyledi.

İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 2008 yılında altyapısı tamamlanan mahallelerde parke taş çalışmalarını sürdürüyor. 5 yılda 250 bin 469 metrekare parke taş döşeyen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, İlkadım'ın modern ve yaşanabilir bir çehreye kavuşması için çaba gösteriyor.

Hançerli Mahallesi Abbasağa Sokak üzerinde yapılan parke taş döşeme çalışmalarını gezen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, amaçlarının en halka en iyi, en güzel ve kaliteli hizmeti en ekonomik anlamda götürmek olduğunu kaydetti.

Parke yol çalışmalarının özellikle SAMGAZ'ın, doğalgaz hattını döşediği, TEDAŞ'ın elektrik tellerini yeraltına aldığı ve SASKİ'nin ise alt yapı çalışmalarını tamamlandığı mahallelerde yapıldığına dikkat çeken Başkan Erdoğan Tok, göreve geldikleri 4.5 yıl içersinde beldede yapılan yol çalışmalarında tasarrufa gidildiğini ve israfı önlemek için bir takım tedbirler alındığını ifade etti. Bugüne kadar hiçbir zaman yap-boz kaldırımcılığı yapmadıklarını kaydeden Tok, israfın önüne geçmek için büyük çaba gösterdiklerini ve vatandaşın gözünü boyayarak iş yapmadıklarını dile getirdi. Yol yapım çalışmalarında vatandaşın olurunu almadan bugüne kadar hiçbir işe kalkışmadıklarını kaydeden Tok, "İlkadım'ı Samsun'un geleceği yapmaya hız kesmeden devam edeceğiz. Vatandaşlarımızı çamurlu ve tozlu yollardan kurtarmak için gece-gündüz çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz" dedi.

Mahallelerin ihtiyaçları ölçüsünde yol-kaldırım ve yol açma çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Tok, araç ve yaya ulaşımını rahatlatacak şekilde çalışmalarına yön verdiklerini, ihtiyaçları ölçüsünde her mahalleye hizmet ötürdüklerini sözlerine ekledi. Parke taş döşeme çalışması yapılan yolları gezen Başkan Tok, gezi sırasında çocukların büyük ilgisiyle karşılaştı.

iha
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2008 Pazartesi 14:31:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?