2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

İlkadım'da Anneler Günü kutlaması

İlkadım Belediyesi, “Anneler Günü” dolayısıyla Gazi Sahnesi'nde bir program düzenledi.


İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ın eşi Lütfiye Demirtaş ile birlikte katıldığı programda Anneler Günü, çeşitli gösterilerle kutlandı. Gazi Sahnesi'nde gerçekleştirilen etkinlik Anneler Günü'ne özel hazırlanmış slayt gösterisi ile başladı.

Duygu yüklü anlatımla işlenmiş slayt gösterisi, anneliğin paha biçilemeyecek kutsal bir değer olduğunu anlattı. Slayt gösterisinin ardından Ferda Kaynar'ın Anneler Günü'ne özel hazırladığı tek kişilik tiyatro gösterisi izleyenlerin beğenisini kazandı. Tek kişilik tiyatro gösterisi ile duygulanan katılımcılar, İlkadım Belediyesi Halk Dansları Topluluğu'nun gösterisi ile coştu. Programın sonuna doğru sahneye çıkan İlkay Eyüpoğlu'nun akordeon eşliğinde verdiği konser ise izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, gecenin sonunda Anneler Günü'ne has düzenlenen programın özel davetlisi olarak gelen şehit annesi Fatma Keskin ve Zehra Korkmaz'ın elini öperek Anneler Günü'nü kutladı. Karşılıksız sevginin, hoşgörünün emek ve merhametin kaynağı annelerin bir günle sınırlı kalmadan, her zaman hatırlanılması, anılması gerektiğinin altını çizen Başkan Necattin Demirtaş, annelerin eşsiz şefkatin sembolü olduğunu belirtti. Başkan Necattin Demirtaş eşi Lütfiye Demirtaş ile birlikte program çıkışında annelere karanfil dağıttı.
 

İha
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2009 Pazartesi 14:34:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?