2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

İlkadım'da değişim yaşanacak

Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, son 5 yılda Gazi beldesinde hayata geçirilen tüm önemli projelerin İlkadım ilçesine taşınacağını belirterek, gelecek dönemde İlkadım'da büyük değişimler yaşanacağını söyledi.


Gazi Belediyesi'nde birçok başarılı çalışmaya imza attıklarını söyleyen Süleyman Kaldırım, 5 yıllık sürecin ardından dönüp arkalarına baktıklarında ne kadar önemli çalışmalar yaptıklarını gördüklerini belirtti. Samsun'da yaşanan değişim ve gelişimin en büyük destekçilerinden birinin Gazi Belediyesi olduğuna dikkat çeken Başkan Kaldırım, günü kurtaran belediyecilik anlayışından uzak, her kesime hizmet götüren bir sosyal belediyecilik anlayışını kazandırdıklarını belirterek, “Borçlu bir belediye almamıza rağmen enkaz edebiyatından hep uzak durduk.

İmkanlarımızı yerli yerinde kullandık ve sonuçta 60 milyon TL'lik dev yatırımlara hep birlikte imza attık. Bu yatırımların hayata geçmesi aşamasında bizimle daima birlikte olan halkımızın da katkılarıyla her zaman örnek gösterilen bir belediye olduk” dedi.


Yatırımların hız kesmeden devam edeceğini söyleyen Gazi Belediye Başkanı ve İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Süleyman Kaldırım, İlkadım ilçesinde de aynı başarılı grafiği sergileyeceklerini ve Karadeniz Bölgesi'nin en önemli yaşam merkezi haline getireceklerini belirtti.

İha
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2009 Cuma 17:26:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?