4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

İlkadım'da koca dehşeti!

SAMSUN'DA KOCA DEHŞETİ: 2 YARALI

Samsun'da bir kişi, namus meselesi yüzünden önce eşiyle ilişkisi olduğunu iddia ettiği şahsı, ardından da eşini tabancayla vurarak ağır yaraladı.

Edinilen bilgiye göre, İlkadım ilçesi İlyasköy Mahallesi Poyraz Geçidi'nde bugün saat 10.30 sıralarında meydana gelen olayda, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nde temizlik işçisi olarak çalıştığı öğrenilen Adem S.'nin (39) silahlı saldırısına uğrayan Çetin K. (38), boynundan ağır yaralandı. Ambulansla Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Çetin K., ameliyata alındı. Polis olay yerinde 4 adet boş kovan ele geçirdi. Samsun polisi olay yerinden yaya olarak kaçtığı belirtilen Adem S.'yi yakalamak için alarma geçti. Ancak, yaya olarak Zeytinlik Mahallesi Birlik Sokak'taki evine giden Adem S., yarım saat sonra da yatak odasında 3 çocuk annesi 13 yıllık eşi Selma S.'yi (35) aynı tabancayla kafasından ve sağ göğsünden vurdu. Yakınları tarafından özel araçla Samsun Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Selma S., ameliyata alındı. Polis, evin yatak odasında 2 adet boş kovan ele geçirdi.

Her 2 yaralının da sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Silahlı saldırgan Adem S., olayda kullandığı 7,65 mm çaplı el yapımı ruhsatsız tabancayla birlikte Unkapanı Polis Merkezi'ne gidip teslim oldu.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alınarak sorgulanmak üzere Samsun Emniyet Müdürlüğü binasına götürülen Adem S.'nin, eşini ve akrabası olan şahsı namus meselesi yüzünden vurduğunu söylediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

SAMSUN'DA KOCA DEHŞETİ: 2 YARALI
SAMSUN'DA KOCA DEHŞETİ: 2 YARALI
SAMSUN'DA KOCA DEHŞETİ: 2 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 19 Mart 2010 Cuma 13:34:03
Güncelleme :19 Mart 2010 Cuma 13:51:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?