2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

İlkadım'da sünnet protokolü

lkadım Belediyesi tarafından organize edilen ve dar gelirli aileleri kapsayan "Geleneksel Sünnet Şöleni" öncesi Belediye ile Büyük Anadolu Hastanesi arasında sünnet protokolü imzalandı.


İmza törenine İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ın yanı sıra Büyük Anadolu Hastanesi Genel Müdürü Yasemin Turan da katıldı. 17 Temmuz 2009 tarihinde çeşitli etkinliklerle gerçekleştirecek şölenin hemen ardından başlayacak sünnet işlemleri Büyük Anadolu Hastanesi tarafından ücretsiz yapılacak. 18-19 Temmuz ile 25-26 Temmuz 2009 tarihleri arasında günlük 80 çocuk olmak üzere devam edecek işlemler ameliyathane ortamında doktorlar tarafından gerçekleştirilecek.


Sünnet olacak çocukların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda tıbbi uzman gözetiminde sünnet edileceğini dile getiren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “17 Temmuz Cuma günü çocuklarımıza gönüllerince eğlenecekleri bir gün hazırladık. 18 Temmuz tarihinde ise Büyük Anadolu Hastanesi'nin katkılarıyla çocuklarımızın sünnet işlemlerini sağlıklı bir ortamda gerçekleştireceğiz” diye konuştu.


Büyük Anadolu Hastanesi Genel Müdürü Yasemin Turan ise böylesi önemli bir organizasyonun içerisinde yer almaktan dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

İha
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2009 Perşembe 17:21:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?