2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

İlkadım'da sünnet şöleni kayıtları

İlkadım Belediyesi Geleneksel Sünnet Şöleni için kayıtlar, Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ve mahalle muhtarlarının bir araya geldiği istişare toplantısı sonrası başladı.


Cumhuriyet Meydanı'nda 17 Temmuz 2009 cuma günü saat 19.00'da palyaço gösterileri, sihirbaz, ateşbaz gösterisi ve Osman Öztekin konseri ile başlayacak olan Geleneksel Sünnet Şöleni öncesi İlkadım Belediyesi son hazırlıklarını tamamladı. İlkadım Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve dar gelirli aileleri kapsayan sünnet şöleni kayıtları, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ve mahalle muhtarlarının bir araya geldiği istişare toplantısı sonrası başladı. 06 Temmuz ile 13 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek şölen için kayıtlar İlkadım Belediyesi Çözüm Merkezi ve bağlı bulunulan mahalle muhtarlıklarında yapılacak. Sünnet şölenine müracaat etmek isteyen ailelerin kayıt işlemleri esnasında ikametgah senedi, nüfus cüzdanı fotokopisi, fakir ilmühaberlerini hazır bulundurmaları gerekiyor. Sağlıklı ve hijyenik bir ortamda gerçekleştirilmesi hedeflenen sünnet işlemi Büyük Anadolu Hastanesi'nde yapılacak.


Sünnet şölenine katılacak dar gelirli ailelerin gerçek bir şölen ile taçlandırılacağını belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Belediye olarak sünnet şöleninde hiç bir aksaklığın yaşanmaması için gerekli tüm çalışmalarımızı tamamladık. Böylesi önemli bir etkinliğin organizesinde bizlere büyük katkıları olacağını bildiğimiz mahalle muhtarlarımızla şölenin son halini görüşmek ve fikir alışverişinde bulunmak üzere bir araya geldik” diye konuştu. Başkan Demirtaş, sünnetlerin 18 Temmuz 2009 Cumartesi gününden itibaren Büyük Anadolu Hastanesi'nde hijyenik bir ortamda yapılacağını belirterek, hastaneye katkılarından dolayı teşekkür etti.


Toplantı sonrası İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş mahalle muhtarlarının sorularını cevaplayarak görüş ve önerilerini dinledi.
 

İha
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2009 Pazartesi 16:07:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?