5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

İlköğretim öğrencilerinden kermes

2005-2006 eğitim-öğretim yılının sona ermesi ile Kazım Orbay İlköğretim Okulu tarafından 3. Geleneksel Yıl Sonu Kermesi düzenlendi. 

Okul yöneticileri tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen etkinliğe İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Kasapoğlu, okul müdürleri ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı. Kermeste açış konuşmasını yapan Kazım Orbay İlköğretim Okul Müdürü Necmettin Gün, "Bu kermesi düzenlememizdeki amaç okulumuzun çevreyle olan ilişkilerini güçlendirip, okul-aile işbirliğinin eğitim ve öğretime sağladığı kazanımları sergilemek ve okul merkezli eğitimin çok yönlü gelişmesini sağlamaktır" ifadelerini kullandı. 

Okul idarecileri tarafından gelenekselleştirilen yıl sonu kermesinde emeği geçen herkese teşekkür eden Belediye Başkanı Erdoğan Tok ise, veli ve öğretmen işbirliği ile gerçekleştiren bu yıl sonu etkinliği ile eğitim ve öğretimde büyük faydalar elde edildiğini ifade etti.
Kermes sonunda Okul Müdürü Necmettin Gün tarafından Başkan Erdoğan Tok'a, okula sağladığı yararlardan ve hizmetlerinden dolayı çiçek takdim edildi.
.
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2006 Perşembe 01:32:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?