5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

İller Bankası tesisleri Atakum'un

Atakum Belediyesi, atıl vaziyette bulunan İller Bankası'na 4 bin 700 metrekarelik ait tesisi kiralama yöntemiyle belediye kazandırdı. 

Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş, Ankara'da yaptığı girişimler sonucunda Adnan Menderes ve Atatürk Bulvarı arasında bulunan İller Bankası'na ait 4 bin 700 metrekarelik Sosyal Tesisi kiralama yöntemiyle belediye kazandırdı. İller Bankası Sosyal Tesisleri'nin uzun yıllardır kullanılmayarak atıl vaziyette durduğunu belirten Başkan Bektaş, "Yaptığımız müracaatta orayı yeşil alan ya da sosyal tesis olarak kullanmak kaydıyla küçük bir bedel karşılığında kiralama yöntemiyle belediyeye kazandırdık. Burayı vatandaşların ve belediye personelinin kullanabileceği bir sosyal tesis haline getireceğiz" dedi. 

Amaçlarının sahil kenarında atıl vaziyette duran yerleri belediye kazandırmak olduğunu dile getiren Bektaş, "Atakum'da az olan yeşil alan miktarını arttırmak istiyoruz. DSİ ve Karayolları tesislerini de vatandaşlarımıza kazandırmak için girişimlere başladık. Aldığımız takdirde duvarlarını yıkıp halka açık birer tesis haline getireceğiz" diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2006 Cumartesi 10:28:00
Güncelleme :4 Kasım 2006 Cumartesi 10:31:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?