2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

İntihar mektubu bıraktı ortadan kayboldu

Samsun'da evli 3 çocuk babası bir kişi borçlarını ödeyemediği ve ailesine iyi bir hayat yaşamadığı için deniz kenarında kayalıklar üzerine intihar mektubu ve ayakkabısını bırakıp kayboldu.

Denize atlayarak intihar ettiği zannedilen şahsın cesedini bulmak için dalgıçlar arama çalışması başlattı.


Edinilen bilgiye göre, Kökçüoğlu Mahallesi'nde ikamet eden evli 3 çocuk babası Mustafa Kemal Ş. (35), dün çalıştığı simitçiden 150 TL para alıp işten izin aldı. Mustafa Kemal Ş., dün gece evine dönmedi. Ailesi kayıp olduğuna dair Unkapanı Polis Merkezi'ne müracaatta bulunurken, saat 10.00 sıralarında Samsun Sahil Yolu rıhtım girişinde kayalıklar üzerinde balıkçılar tarafından bir çift ayakkabı ve intihar mektubu ile bazı icra mahkemelerine ait dekontlar bulundu. Olay polise haber verildi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Sualtı Arama ve Kurtarma ekipleri, denizde kayıp olduğu iddia edilen Mustafa Kemal Ş.'nin cesedini aradı. Olay yerine gelen yakınları, ceset arama çalışması sırasında gözyaşına boğuldu. Ceset arama çalışmalarına daha sonra dalgıç polisler de katıldı.


Ceset arama çalışmaları devam ederken, Mustafa Kemal Ş.'nin borçlarını ödeyemediği için intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
 

İha
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2009 Çarşamba 18:36:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?