2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

İntikamın böylesi!

Samsun'da dernek başkanı olan sevgilisinin üzerine kızgın yağ dökerek bıçaklayan genç kadın, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Fevzi Çakmak Mahallesi Süleymanşah Sokak'ta sabah saat 09.15 sıralarında meydana geldi.

Seda A. (24), Görele-Çanakçı İlçeleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı olan ve sevgilisi olduğu iddia edilen Ali Köçek'i (41) evinde önce üzerine kızgın yağ dökerek haşladı, ardından da 6 yerinden bıçakladı. Kanlar içinde kalan ve vücudundaki organları dışarı çıkan Köçek, ambulansla Samsun Mehmet Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı. Köçek'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Zanlı Seda A. ise Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından olayın olduğu evde yakalanarak, İlyasköy Polis Merkezi ekiplerine teslim edildi. Seda A. verdiği ifadede, "Bana eziyet edip sürekli tehdit ediyordu. Kalacak yerim olmadığı için mecburen yanında kalıyordum. Benim kredi kartlarımı kullanıyor, parasını ödemiyordu. Bir bankadan yeniden kart almamı istedi. 3 gün önce kredi kartı başvurusu yaptığı banka kredi kartı vermeyince beni suçladı. Kafama su bardağı ile vurup, beni ayağının altına alarak çiğnedi. Son yaptığı olay ve bugüne kadar yaptığı olaylardan dolayı ona karşı kin gütmeye başladım. Ondan kurtulmanın yollarını aradım. Beni rahat bırakmayacağını biliyordum. Bu nedenle öldürmeye karar verdim. Sabah uyandığımda herkes uyuyordu. Evde Ali'nin benim gibi kullandığı eski karısı ve diğer sevgilisi de vardı. Onlar uyurken 5 kiloluk bir tencereyi ağzına kadar ayçiçek yağı ile doldurdum. Birden uyuyan Ali'nin üzerine kızgın yağı döktüm. Ali, 'Yanıyorum' diye bağırmaya başladı. Üzerime doğru geldi. Ali'nin bana saldıracağını düşünerek mutfağa koşup bıçak aldım ve hedef gözetmeksizin bıçakladım. Ali elimden kurtulup kaçınca merdivenlerde yine yakalayıp bıçakladım. Ali sokakta yere yığıldı ve ambulans gelip hastaneye götürdü. Yine de bu olaydan dolayı pişmanım" dedi.

Polisteki sorgulanması tamamlanan Seda A., bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren Seda A., tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2009 Cumartesi 16:54:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?