2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

İş garantili meslek kursu

Samsun'da Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) ile Türkiye İŞKUR Samsun İl Müdürlüğü'nün işbirliğiyle elektronik ve telekomünikasyon sektöründe satış ve pazarlama teknikleri üzerine iş garantili kurs düzenleneceği bildirildi.


TSO 33. Meslek Komitesi'nden (telekomünikasyon teçhizatının toptan ve perakende satışı) gelen kalifiye eleman talepleri doğrultusunda TSO Meclis Üyesi olan Samsun Tele Market Ltd. Şti. Sahibi Naif Eker ile Telpa Elektronik Alarm Haberleşme Sistemleri Ltd. Şti. Sahibi Yusuf Ziya Büyüklü'nün girişimleriyle İŞKUR ile ortaklaşa meslek garantili eğitim programının düzenleneceği açıklandı.


Elektronik ve telekomünikasyon sektöründe satış ve pazarlama teknikleri üzerine düzenlenecek olan eğitim için seçmelerin 25 Haziran 2009 Perşembe günü saat 10.00'da İŞKUR'da yapılacak. 18-30 yaş arası, en az lise mezunu ve telekomünikasyon sektöründe (cep telefonu satış mağazalarında) satış ve pazarlama konusunda istekli olma kriterlerinin arandığı eğitim, 1 Temmuz-22 Temmuz tarihleri arasında TSO Davut Altan Meclis Salonu'nda yapılacak. Eğitim ise Ondokuz Mayıs Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Yardımcı Doç. Dr. Yetkin Bulut tarafından verilecek. Teorik ve pratik eğitimler verileceği, pratik eğitimin ise uygulama olarak iş başında elektronik güvenlik sistemleri ve telekomünikasyon, cep telefonu satış mağazalarında verileceği kaydedildi.
 

İha
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2009 Salı 16:05:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?