6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

İş yerlerine ihtar

Gazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince yapılan denetimlerde kaldırım işgali yaptığı belirlenen 36 iş yerine ihtar verilirken, ruhsatı olmayan 16 iş yeri hakkında da tutanak tutuldu. 

Denetimlerin sürekli hale getirildiğini söyleyen Gazi Belediyesi Zabıta Amiri Yakup Kır, denetimler sonucunda 36 iş yerine ihtar cezası verildiğini kaydetti. 

Yaya kaldırımlarının işgal edilerek vatandaşların haklarının gasp edildiğini söyleyen Kır, bu şekilde davranan esnaflara göz açtırmayacaklarını söyleyerek, “Gazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü olarak beldemiz sınırları içerisinde hizmet veren işyerlerinin kurallara uygun şekilde davranması için geniş kapsamlı olarak denetimlerimizi sürdürüyoruz. 36 iş yerine ihtar verdiğimiz bu denetimlerimizin devamı gelecek” diye konuştu. 

Öte yandan denetimler sırasında ruhsatsız olduklarını belirlenen 16 iş yerine tespit tutanağı tutulduğunu kaydeden Zabıta Amiri Yakup Kır, bu iş yerlerinin de 7 gün içerisinde ruhsatlarını almaması halinde haklarında kapatma işlemi yapılacağını da belirtti.

.
Yayın Tarihi : 24 Mart 2008 Pazartesi 17:52:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?