2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

İşçilere eliyle balık yaptı

Samsun Tekkeköy ilçesi Kutkukent Belediye Başkanı ve DSP Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Hayati Tekin, çalışan personele eliyle balık yaptı.


Asarağaç Piknik alanında ızgara balık yapan Hayati Tekin, yoğun iş temposunda olan çalışanlarına eliyle ikram etti ve beraber yedi. Personel başkan dayanışması sergileyen Başkan Hayati Tekin, çalışanları toplayarak konuşma yaptı.

Kutlukent Belediyesi'nin Tekkekköy Belediyesi'ne bağlandığını, ilçe belediyesi için adaylık sürecinin devam ettiğini belirten Tekin, halkın bu zamana kadar hep destekçisi olduğunu belirtti.


Çalışanlardan daha çok çalışmalarını ve hizmet için ellerinden geleni yapmalarını isteyen Tekin, "Zor şartlara rağmen beldemize büyük hizmetler ettik. Tekkeköy Belediyesi’ne 50 milyon TL ile dahil olduk. Tekkeköy halkının büyük teveccühü olacağına inanıyorum. Belediyenin kaynaklarını kimseye peşkeş çekmedik. Doğru hizmetlerle beldemizi kalkındırmaya çalıştık. Aynısını Tekkeköy'de de yapacağız" dedi. Yasal düzenlemeyle belediyenin tüm kaynaklarının Tekkeköy Belediyesi'ne geçtiğini hatırlatan Tekin, mevcut belediye başkanlarına büyük haksızlık yapıldığı, iş yapmalarının engellendiğini ifade ett

İha
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2009 Çarşamba 20:18:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?