6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

İşçilerin alacakları ödendi

Samsun'un Bafra İlçe Belediyesi, işçilerinin 2007 yılından bugüne kadar olan ikramiye ve mesai farklarıyla ilgili alacaklarının tamamı ödedi.


Belediye-İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Mustafa Çift, Bafra Belediye Balkanı Şükrü Neiş'i makamında ziyaret ederek teşekkür etti. Başkan Şükrü Neiş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, 2007 yılının bir kısmından bu güne kadar yaklaşık 750 bin YTL olan işçilerin ikramiye ve mesailerini ödediklerini açıkladı. Şu an itibariyle işçilerin mesai ve ikramiye noktasında alacaklarının kalmadığını belirten Neiş, “Bu ödemeyi bir kamu bankasından borçlanarak yaptık. Bu zaman kadar Bafra Belediyesi olarak gerçekleştirdiğimiz çalışmaları işçi arkadaşlarımızla el ele, omuz omuza vererek yerine getirdik. Özellikle 2008 yazında ortaya koyduğumuz performans takdire şayandır. İşte bu yaklaşımla bizler işçimizin alın teri kurumadan emeklerinin karşılığını vermek istiyoruz" dedi.
Belediye-İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Mustafa Çift ise, "Bafra Belediyesi’nin, çalışan arkadaşlarımızın ekonomik sorunlarını, bu şekilde bir özveri göstererek çözmesi bizleri oldukça mutlu etti" diye konuştu. Mustafa Çift, Bafra Belediyesi’nde görev yapan işçilerden de işlerine hassasiyetle devam etmelerini, verilen görevi layıkıyla yerine getirmelerini ve kendilerine duyulan güveni boşa çıkarmamalarını istedi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2008 Perşembe 12:26:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?