2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

İsrail bayrağı ateşe verildi

Samsun'da cuma namazı çıkışı Filistin'de hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılan esnaf, İsrail bayrağını ateşe verdi.


Ulugazi Mahallesi esnafı, Ulugazi Camisi'nde kılınan cuma namazının ardından, Filistin'de ölen Müslümanlar için gıyabi cenaze namazı kıldı. Cenaze namazından sonra İsrail aleyhine sloganlar atıldı ve basın açıklaması okundu. "Katil İsrail Filistin'den Defol" şeklinde slogan atan esnaf, daha sonra İsrail'i kınayan açıklama yaptı. İsrail'in saldırılara son vermesini isteyen ve dünyanın sessiz kalmasına tepki gösteren kalabalık, saldırıları 'soykırım' olarak niteledi. Konuşmaların ardından İsrail bayrağınıateşe veren kalabalık, eylemin son bulmasıyla sessizce dağıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2009 Cuma 15:49:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
İLHAN UZAL IP: 81.213.192.xxx Tarih : 19.01.2009 12:32:07

Allah.c.c İsraillilere hidayet Filistinli kardeşlerimize güç sabır versin..Osmanlı imparatorluğu çökmeden önce Filsitinlilere topraklarını satmamaları konusunda uyarmıştı.İngiliz misyonerler büyük paralar vererek Filistinlilerden çok yer satın almışlardır.Osmanlı imparatyorluğu çökünce İngiliz misyonerler ve avrupanın desteği ile İsrail kurulmuştur.Yahudi soykırımı bahanesiyle avrupanın desteğinide alan İsrail Ortadoğuda büyük israili kurmak için müslüman katliamı yapmakta.Tabiki en büyük destekçilerinden biride Amerikadır.Anlatmak istediğimiz şey Arapların paraları AB bankarında İngilizlerin himayesindedir.Araplar müslüman soykırımına sessiz kalmıştır.bunlardan ders çıkarmalıyız bugün GAP.ın etrafında 400 bin dönüm yer alan urfa nufusuna kayıtlı yahudiler ilerki yıllarda karşımıza çirkin emellerini çıkaracaklardır.Kürtçe tv kurulması ile ülkemizin eyaletlere bölünmesinin ilk adımı atılmıştır.Akp hükümetini uyarıyorum İngilizlerin tuzağına düşüyoruz...Vatansız millet motorsuz gemiye benzer......