2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

İsrail 'Terörist devlet' ilan edilsin

Kamu-Sen Samsun İl Temsilcisi Ahmet Keskin, Siyonist İsrail'i 'terörist devlet' ilan etmek üzere milletvekillerini TBMM'ne önerge vermeye davet ettiklerini söyledi.

Kamu-Sen Samsun İl Temsilciliği'ne bağlı sendika temsilcileriyle birlikte basın açıklaması yapan Ahmet Keskin, İsrail'in katliam yapmaya devam ettiğini, insan katletmekten zevk alan İsrail'in insanlık dışı uygulamalarını bütün dünyanın gözü önünde gerçekleştirdiğini kaydetti. Avrupa ülkelerinden sadece dillerinin ucuyla 'kınıyoruz' kelimelerinin çıktığını ifade eden Keskin, bu katliamın arkasındaki en büyük desteğin ABD olduğunu öne sürdü.

"Vahşeti gerçekleştiren Siyonist İsrail'i 'terörist devlet' ilan etmek üzere milletvekillerini TBMM'ne önerge vermeye davet ediyoruz" diyen Keskin, "Bununla beraber İsrail ile olan ilişkileri gözden geçirerek, anlaşmaları askıya almaya, terörist İsrail'in silahına bir kurşun daha sağlamamak için mallarının ülkemize girişini yasaklamaya, halkımızı da bu Siyonist mallarını boykot etmeye çağırıyoruz" diye konuştu. Keskin, Türkiye Kamu-Sen olarak, Ortadoğu'daki vahşeti gerçekleştiren başta terörist İsrail ve destekçisi ABD olmak üzere yandaşlarını, vahşete göz yumanların hepsini nefretle kınadıklarını kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2009 Pazartesi 23:58:25
Güncelleme :6 Ocak 2009 Salı 00:26:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?