4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

İşsizliği yumruklarıyla dövüyor

İŞSİZLİĞİ YUMRUKLARIYLA DÖVÜYOR

Samsun İŞKUR Müdürü Tahsin Bayar işsizlere umut kapısı olurken, mesai saatleri dışında takım elbisesini çıkarıp karate elbisesini giyerek başarılı sporcular yetiştirmek için ter döküyor.

32 yıllık devlet memuru olan ve 23 yıldır müdürlük görevini yürüten Samsun İŞKUR Müdürü 4 çocuk babası 53 yaşındaki Tahsin Bayar, çalışmalarıyla örnek oluyor. Mesaisine erken başlayan Tahsin Bayar, gün boyu vatandaşların iş taleplerini karşılamak için çalışıyor, işsizlere umut oluyor. Onlarca insanın iş bulmasına, ekmeğini kazanmasına yardımcı olan İl Müdürü Bayar, birçok ailenin geçimini sağlamasına katkı sağlıyor. Yaklaşık 34 yıllıdır sporla da uğraşan Bayar, günün yorucu iş temposunun ardından spor

salonuna gidiyor ve takım elbisesini çıkarıp karate elbisesini giyerek gençlere karate öğretiyor. Mesai saatlerinde onlarca insanın iş talepleriyle uğraşan İl Müdürü, sağlıklı bireylerin yetişmesinde önemli yer tutan spor alanında da katkı vermek için çocuklarla ilgileniyor. Siyah kuşak birinci dan sahibi olan, ayrıca milli hakemlik görevini yürüten Bayar, birçok sporcunun derece almasına katkı sağladı.

Yorucu iş temposunun ardından gençlerin gelişimine katkı sağlamak, karate sporunu öğretmek için çalıştığını belirten Tahsin Bayar, mesai saatlerinde kurum çalışmalarıyla ilgilendiğini, mesai saatleri dışında gençleri spora teşvik etmek ve başarılı sporcuların yetişmesi için katkı sağlamaya çalıştığını söyledi. Spora tekvando ile başladığını, daha sonra karate sporuna merak sardığını ifade eden Bayar, milli hakemlik görevini yürüttüğünü, belli bir dönem karate il temsilciliği yaptığını kaydetti. Minik

öğrencilerin de çok sevdiği Bayar, karatenin gençlerin gelişimine önemli katkılar sağladığına dikkat çekerek hem işsizlere iş bulmanın hem de sporcu yetiştirmenin gururunu yaşadığını belirtti.

İŞSİZLİĞİ YUMRUKLARIYLA DÖVÜYOR
İŞSİZLİĞİ YUMRUKLARIYLA DÖVÜYOR
İŞSİZLİĞİ YUMRUKLARIYLA DÖVÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2010 Cumartesi 12:25:00
Güncelleme :16 Ocak 2010 Cumartesi 14:56:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?