2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

İşte DSP'nin başkan adayları

Demokratik Sol Parti (DSP) Samsun İl Başkanlığı, merkez ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı.

DSP İl Başkanlığı Binası'nda yapılan toplantıya, DSP Samsun İl Başkanı Enver Mertoğlu, DSP eski Samsun Milletvekili Yekta Açıkgöz, belediye başkan adayları ve partililer katıldı. İl Başkanı Enver Mertoğlu, DSP İl Örgütü olarak Samsun'un doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine seçime girilecek tüm birimlerde en iyi adayı çıkartma gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Kutlukent Belediye Başkanı Hayati Tekin, DSP Tekkeköy İlçe Belediye Başkan adayı olarak açıklandı. Hayati Tekin, her partinin oyunu alarak geçen dönem Kutlukent Belediye Başkanı olduğunu hatırlatarak, yine her partinin oyunu alarak bu kez de Tekkeköy Belediye Başkanı olacağını söyledi.

Tekin, başkanlığı döneminde ayrım yapmadan her kesime hizmet götürdüğünü ifade etti. Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Hayati Tekin, partililerin kendisine verdiği Bülent Ecevit kasketini kafasına takarak kendilerini selamladı. DSP'nin diğer adayları ise söyle açıklandı:" Emin Dinçağ (Atakum), Selahattin Çam (Canik), Kemal Ayan (Dikbıyık)"

DSP Genel Başkanı Zeki Sezer ve DSP Şişli Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül'ün hafta içinde Samsun DSP İl Başkanlığı'nda yapılacak olan törenle Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve İlkadım Belediye Başkan Adayı'nın açıklanacağı belirtildi.

iha
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2009 Pazar 18:31:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?