6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

İşte MHP'nin merkez ilçe adayları

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığı, merkez ilçe belediye başkan adaylarını basına tanıttı.

MHP İl Başkanlığı'nda yapılan toplantıya MHP Samsun Milletvekili Prof. Dr. Osman Çakır, İl Başkanı Abdullah Karabıçak, belediye başkan adayları ve partililer katıldı.

Milletvekili Osman Çakır, İsrail'in Gazze'de yaptığı insanlık dışı çocuk ve sivil katliamlarını kınadığını, Türkiye-İsrail Dostluk Kurulu Yönetimi'nden istifa ettiğini ve bu davranışı Gazzeli çaresiz insanların bir nebzede olsa seslerini dünyaya duyurabilmek için yaptığını söyledi. Çakır, kendilerine medeni vasfı veren Avrupa ülkelerin bu katliama sesiz kalmalarını kendilerinin iki yüzlü olduklarını gösterdiğini belirtti.

29 Mart yerel seçimlerine 59 gün kala adayların yüzde 70'ini açıklamalarının bir başarı olduğunu, MHP yerel seçimlerin iktidar olacağını ifade ederek, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin düşüşü başlamış gidici parti olduğunu ileri sürdü.

MHP İl Başkanı Abdullah Karbıçak ise çok titiz çalışmalar sonucu başkanlık makamlarını dolduracak adayları belirlediklerini ve belirlenenlerin hizmet insanı olduklarını söyledi.

Konuşmaların ardından Milletvekili Osman Çakır tarafından adaylar açıklandı. MHP'nin merkez ilçe adayları şunlar: "Şefik Yazgı (Canik), Fevzi Er(Atakum) ve Necattin Demirtaş(İlkadım)."

iha
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2008 Pazartesi 17:35:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?