5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

İtfaiye binası taşınıyor

Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nın, kaldırılacak olan balık halinin yerine taşınacağı bildirildi. 

Büyükşehir Belediyesi'nin, şehir merkezindeki düzenleme çalışmaları kapsamında, yıllardır Atatürk Bulvarı üzerindeki binada hizmet veren İtfaiye Daire Başkanlığı yıkılacak. Giriş-çıkışlarda sıkıntı çekmemesi, daha iyi bir hizmet binasında faaliyet göstermesi ve güzergah üzerindeki düzenleme çalışmaları kapsamında mevcut itfaiye binası yıkılacak. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, balık halinin Yeşilkent Beldesi sınırlarına taşınacağını, boşalan yere ise İtfaiye Daire Başkanlığı'nın taşınacağını söyledi. Yıkılacak mevcut itfaiye binasının yerine otel yapılabileceğini belirten Yılmaz, "Şehirde yeni düzenlemeler yapıyor. Bu düzenlemeler kapsamında, şehrin ihtiyaçları doğrultusunda projeler geliştiriyoruz. Çalışmalar kapsamında itfaiyeyi daha uygun bir yere alıyoruz. Şehirde ihtiyaç duyulan, otel eksikliğini bu çalışmayla gidermeye çalışacağız. Bölgeye oteller yapıldığı takdirde, oteller dizisi oluşmuş olacak" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2006 Salı 11:11:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?