2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

İTÜ'lüler Çarşamba'ya hayran kaldı

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) öğrencileri, 3 günlük Karadeniz Bölgesi gezi programı kapsamında Samsun'un Çarşamba ilçesini ziyaret etti. Öğrenciler Çarşamba'ya hayran kaldıklar.

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar tarafından karşılanan İTÜ öğretim üyelerine ve öğrenciler, Çarşamba'da gezi programı düzenledi. Göl Restoran ve tarihi Çarşamba Evi'ni gezen 35 üniversite öğrencisi, Karadeniz'in en büyük rekreasyon alanlarından biri olan Adapark'a hayran kaldılar. Yaptığı kısa bir konuşma ile Çarşamba ilçesini öğrencilere anlatan Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, "Gelecek nesillere değer veren bir anlayışla çalışıyoruz. Çarşamba Belediyesi olarak alt yapı hizmetlerinin yanında ilçemizin sosyal ve kültürel değerlerinin korunması ve artırılması için de değişik aktiviteler yapıyoruz.

Geride bıraktığımız 5 yılın ardından artık Çarşambamız hafta sonları civar il ve ilçelerden ziyaretçi alan bir ilçe durumuna geldi. Karadeniz gezi programınız çerçevesinde siz değerli öğrenci kardeşlerimizi de ilçemizde görmekten mutluluk duydum" dedi.
Öğrenciler kendileriyle yakından ilgilenen Belediye Başkanı Dündar'a teşekkür ettiler.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2009 Pazar 17:54:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?