4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

İzciler Samsun'da toplandı

Milli Eğitim Bakanlığı Okuliçi Beden Eğitimi Spor ve İzcilik Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen İzcilik Program ve Eğitim Komisyonu’nun 10. toplantısı, Samsun Öğretmenevi’nde başladı.

Toplantıda, Türkiye’de izciliğin geliştirilmesine yönelik fikir alışverişinde bulunuldu.
Program ve Eğitim Komisyonu adına Baş İzci Sıtkı Tahan ve Samsunlu izcilerin katıldığı toplantıda, sırasıyla İl İzci Kurulu Başkanı Abdullah Şimşek, Samsun Milli Eğitim Müdür Vekili Ömer Okuyucu ve Milli Eğitim Bakanlığı Okuliçi Beden Eğitimi Spor ve İzcilik Dairesi Başkanlığı İzcilik Şube Müdürü Erdal Gülöz birer konuşma yaptı.

Türkiye’de izciliğin gelişmesi adına Samsun’da umutlandığını dile getiren Erdal Gülöz, "Bir kez daha şahit oldum ki, Türkiye’nin sırtı hiçbir konuda yere gelmez. Türk izciliği ilerlediği yolda hedefine çok kolay varacaktır. Zira gösterilen büyük ilgi ve verilen destekler hedefe varmayı kolaylaştıracaktır. İzciliğin çocuk ve gençlerimizin eğitim ve gelişiminde büyük rolü vardır. Bu toplantıda Türk izciliğine yön vermek, okul çağındaki çocuklarımıza ve gençlerimize olumlu davranış ve beceriler kazandırmak konusunda gerekenleri planlayacağız. En önemli amacımız iyi insan, iyi vatandaş yetiştirmektir" dedi.
Toplantı, 26 Aralık’ta sona erecek.

Samsun-iha
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2004 Cuma 10:55:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?