4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

İzcilerden anlamlı yardım

İZCİLERDEN ANLAMLI YARDIM

Samsun'un İlkadım ilçesinde bulunan Sakarya İlköğretim Okulu izcileri, Alaçam-Pelitbükü-Sekecek Köyü Coşkun Kaya İlkokulu öğrencilerine giysi yardımında bulundular.

Sakarya İlköğretim Okulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni ve İzci Lideri Zeki Çelik liderliğinde okul izcilerinin kendi okulları bünyesinde topladığı giyim, hikaye kitapları, kırtasiye malzemeleri, ayakkabı, oyuncak gibi yardım malzemelerini, Pelitbükü- Sekecek köyüne götürdüler.

İzciler, okul bahçesine toplanan öğrencilere ve köy halkına çok sayıda yardım malzemesi dağıtarak gönüllerini kazandılar. İzci Lideri Zeki Çelik, "Sakarya İlköğretim Okulu izcileri olarak 2000 yılından bu yana her yıl tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi köylerdeki öğrencilere ve vatandaşlara çeşitli yardımda bulunuyoruz. Hem çevremizi tanımış hem de ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunmuş oluyoruz. Bu gezimizde 27 izci ve 5 velimizle köye gittik. Hem köyün okulu öğrencileri için hem de okulumuz izcileri için fevkalade verimli oldu. Bizim izcilerimiz köyü ve köyün öğrencilerini görmekten ve yapılan geziden çok mutlu oldular" dedi.

İZCİLERDEN ANLAMLI YARDIM
İZCİLERDEN ANLAMLI YARDIM
İZCİLERDEN ANLAMLI YARDIM
İHA
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2010 Çarşamba 18:29:01
Güncelleme :28 Nisan 2010 Çarşamba 18:31:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?