6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

İzcilere katılım belgesi

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlkadım Belediyesi işbirliğinde düzenlenen 'İlkadım İzci Kampı'na katılan Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu izcilerine 'katılım belgesi' verildi.

Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirilen belge törenine İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Ayrancı, Okul Müdürü Hacı Ön, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. 01-02 Aralık 2007 tarihlerinde yapılan 'İlkadım İzci Kampı'na katılan 3 lider öğretmen izci ve 19 öğrenci izciye katılım belgeleri verildi.

Başkan Erdoğan Tok, izci öğrencilerle yakından ilgilendi. Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu Müdür Başmuavini Arif Sertkaya, sınıf öğretmeni Sebahat Kayhan ve anasınıfı öğretmeni Burcu Taş, katılım belgelerini İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'tan aldı. İlkadım İzci Kampı'na katılan 19 öğrenciye ise belgelerini İl Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Ayrancı verdi.

İlkadım Belediyesi bünyesinde kapalı spor salonu bulunduğunu hatırlatan Başkan Tok, öğrencilerin istedikleri zaman salona gelip çeşitli spor aktivitelerinden yararlanma şansları olduğunu vurguladı. Tok, “İkadım İzci Kampı'na katılan öğretmen ve öğrencilerimizi yürekten kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum" dedi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2008 Perşembe 14:19:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?