6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Jet hızıyla intikam!

Samsun'da 5 ayrı suçtan aranan gencin tabancayla bir kişiyi yaraladığı olaydan yaklaşık 1,5 saat sonra aynı yerde düzenlenen silahlı saldırıda gencin dayısı hayatını kaybederken, kardeşi de ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, dün akşam saat 23.30 sıralarında Hastane Mahallesi Fatin Rüştü Zorlu Caddesi'ndeki Rita Büfe'den bira almak isteyen Burak Ç. (26), büfe önünde uğradığı silahlı saldırıda sağ dizinden yaralandı. Hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Burak Ç., kendisini büfecinin yeğeni Oktay A.'nın (20) vurduğunu söyledi. Daha önce de silahla yaralama, oto ve iş yeri kurşunlama olaylarına karıştığı iddia edilen ve 5 ayrı suçtan polis tarafından arandığı öğrenilen Oktay A., olaydan sonra kaçtı.

Oktay A.'nın ağabeyi Şerif Kerem A. (23) ile büfe sahibi dayısı Mustafa Tevetoğlu (43), saat 01.15 sıralarında büfeyi kapatırken Burak Ç.'nin yakınları olduğu iddia edilen kimliği belirsiz kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Olayda Şerif Kerem A. ile Mustafa Tevetoğlu ağır yaralandı. Samsun Mehmet Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Mustafa Tevetoğlu hayatını kaybederken, Şerif Kerem A.'nın ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Silahlı saldırganlar olaydan sonra kaçarken, polis olay yerinde 14 adet 9 mm çaplı boş kovan ele geçirdi. Meydana gelen iki ayrı olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

iha
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2008 Pazar 12:14:27
Güncelleme :16 Kasım 2008 Pazar 12:24:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?